Dark Mode On / Off

Palveluiden voimassa olevat hinnat löydät ajanvarausjärjestelmästä valitsemalla halutun palvelun.
Huomioithan, että hiusten pituus vaikuttaa kampaamopalveluiden kokonaishintaan.

HIUSTENLEIKKAUS
| PARTURIPALVELUT


Meiltä hoituu hiustenleikkaukset aina otsatukasta pitkiinkin hiuksiin ja mallinmuutoksiin.

HIUSTENVÄRJÄYS

Perinteisten väripalveluiden lisäksi tarjoamme ALL IN -täydellistä väripakettia ja BLOND – kaiken kattavaa vaalennuspakettia.
Voit myös piipahtaa nykyisen hiusvärisi freesaavassa kiiltosävykäsittelyssä. Väripalveluita emme tee alle 16-vuotiaille.

PERMANENTTI


Kaipaatpa sitten napakkaa kiharaa
tai kevyttä pehmennystä, luonnistuu se meiltä.

HIUSHOIDOT

Hiukset ja hiuspohja kaipaavat aika ajoin ekstrahuolenpitoa. Hemmotteleva hiushoito ja hiuspohjan hieronta, voivat jopa lievittää jännityspäänsärkyä.

KASVOHOIDOT

Voit valita kolmesta eri palvelupaketista parhaiten aikatauluusi ja ihosi tarpeisiin sopivan kasvohoitokokonaisuuden yhdessä kosmetologisi kanssa.

JALKAHOIDOT

Myös jaloille on kolme erilaista sinun yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöitävää hoitokokonaisuutta. Lisäpalveluna voit valita lakkauksen.

KÄSIHOIDOT JA KYNNET

Perinteisen hoitavan käsihoidon lisäksi kynsitaiteilijamme loihtivat toinen toistaan upeampia lopputuloksia ja/tai auttavat sinua vahvistamaan omia kynsiäsi.

RIPSET JA KULMAT

Palvelutarjonnastamme löydät todella kattavat ripsien ja kulmien värjäys ja rakennekäsittelyt. Ripsien kestotaivutus on noussut suosiossa ripsipidennysten rinnalle.

SOKEROINTI

Makea karvanpoistomenetelmä miehille ja naisille.
Palveluissamme myös ns. brassisokerointi.

MEIKKAUS

Uutena valikoimassamme meikkauspalvelut ja myös meikkikoulutukset ryhmille. Meikkitaiteilijan ajat ovat varattavissa vain puhelimitse.

PARTAPALVELUT

Tulossa palveluvalikoimaan 2023.

LAHJAKORTTI

Kaikki palvelumme ovat ostettavissa myös lahjakortteina. Voit ostaa lahjakortin myös haluamallesi summalle ja sen voi käyttää palveluihin ja/tai tuotteisiin.

Lahjakortti on yhtä kuin FIINI hetki irtautuen arjen pyörityksestä. Yksi toivotuimpia lahjoja!

FIINI FIILIS – Enemmän sinulle.